3. kolo družstev ml. žáků - Kladno

09.06.2023 14:59
Za oddíl Dipoli nás tentokrát reprezentovali: Adam Černý, Dan Turza, Vojta Dus, Mia Vydržel, Bára Kocandová, Majda Strakošová a Erika Volná.
Adam potvrdil roli nejrychlejšího sprintera a v poli čtyřiceti chlapců nenašel soupeře. Opět zaznamenal vylepšení osobního rekordu na 8,18 s 
Vojtovi se dařilo ve sprintu na 150 m, kde si zaběhnul také pro svůj osobní rekord, který nestačil na první trojku, ale i tak se mohl pyšnit krásným výkonem 20,74 s a čtyřmi body do oddílu. V kouli se Vojta umístil na pěkném čtvrtém místě s výkonem 9.40 mkterý měl nedaleko svého maxima. 
Dan závodil pouze v kouli, i on se dostal do finálové osmy, disciplínu zakončil výkonem 9,12 m, kterým obsadil pěkné páté místo.  
Erice se povedla dálka, vytvořila si OR s výkonem 3.93 m.
Majda a Mia zaznamenaly zlepšení ve vrzích a obě překonaly 7 metrovou hranici.   
Barča, která s námi letos začala jezdit poctivě na závody získává zkušenosti na dlouhých tratích. Poprvé vyzkoušela rychlé tempo na 600 m, které statečně zvládla a nebojí se dalších závodů, což velice oceňujeme. Barča je nadšená do atletiky, pilně trénuje a chce se zlepšovat a to se také velmi cení.
 
Poslední disciplínou závodů byla štafeta 4x60m: Za kluky běželi Černý, Dus, Turza a Veverka. Kluci doběhli s pěkným časem 32,82 s na třetím místě. Před nimi byly pouze štafety z Kladna. Naši chlapci získali opět nejvíce bodů pro družstvo ASK Dipoli a skončili na třetím místě.  
Body získané pro klub Dipoli:
Adam...  11b
Vojta..... 11b
Adam..... 6b
 
 Děkujeme všem dětem, které s námi jezdí na závody a my můžeme sdílet jejich úspěchy i neúspěchy a to k atletice prostě patří.
 
Posílám vám pozvánku na 4.kolo ml. žáků, které se koná v Roztokách u Prahy 1.9.2023.